Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vrouw in coma en doof na vuistslag vreemde man tijdens straataanval

 23 september 2019 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een vrouw moest in een kunstmatige coma en is permanent doof in een oor nadat een man haar een vuistslag gaf tijdens een willekeurige straataanval.

Amber Lovick, 21, werd zodanig mishandeld dat ze zich niets meer over de aanval kan herinneren toen ze in het ziekenhuis wakker werd.

De jonge vrouw vierde Nieuwjaar bij een vriendin in Hull, een stad in Engeland, toen ze een vuistslag moest incasseren van een vreemde.

Er ontstond ruzie tussen een groep toen Amber door de man werd aangevallen.

Ze liep een kapotte kaak op, haar schedel was ingeslagen, twee hersenbloedingen, ze liep ook een trombose op in haar halsslagader en alle beenderen in haar waren kapot.

Amber moest geplaatst worden in een kunstmatige coma, vanwege de pijn. Toen ze wakker werd, moest ze verteld worden dat iemand haar had geslagen toen ze liep nabij Newland Avenue.

De man die haar had mishandeld, Luke Robertson, werd aangeklaagd, maar een rechtbank vond hem afgelopen week niet schuldig.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »