Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

WhatsApp ‘unsend’-functie verwijdert geen foto’s die gestuurd zijn naar iPhone

 26 september 2019 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Vanaf 2017 hebben WhatsApp-gebruikers de mogelijkheid om verstuurde berichten te verwijderen, dankzij de verwijderfunctie ‘Delete for Everyone’ ( verwijderen voor iedereen).

Heb je een bericht verstuurd via WhatsApp en heb je er spijt van dan is het mogelijk om het bericht definitief te verwijderen (terugtrekken). Dit houdt in dat je de berichten voor alle ontvangers kunt wissen en dus niet alleen voor jezelf.

Uiteraard kan dit niet altijd en zomaar, zo kun je de WhatsApp berichten alleen maar 4096 seconden (± 1 uur en 8 minuten, voorheen 7 minuten) na het verzenden verwijderen en zal de ontvanger altijd zien dat er een bericht verwijderd is. Het wissen kan in een persoonlijke chat, maar ook in groepsgesprekken.

Het bericht wordt gewist en in de plaats wordt een grijze chat weergegeven met de boodschap ‘Dit bericht is verwijderd’, dit kan iedereen zien in de chat.

Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de ontvanger gebruik moeten maken van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android, iPhone en Windows Phone.

Ook moet iedereen de nieuwe functie ondersteunen, wanneer dit niet het geval is zal het bericht of de media niet gewist kunnen worden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL


Meer berichten:

    Print       Email
Translate »