Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Man levend verbrand door boze dorpelingen na ‘verkrachting 17-jarig gehandicapt meisje’

 17 oktober 2019 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een vermoedelijke verkrachter die wordt beschuldigd van seksueel misbruik van een gehandicapte tiener is door een boze menigte in brand gestoken.

Een moordjacht is aan de gang nadat de stoffelijke resten van de 39-jarige man door de politie werd aangetroffen in Limpopo, Zuid-Afrika.

Lokale media zeggen dat dorpelingen de man beschuldigden van verkrachting van een 17-jarig meisje dat brandhout aan het verzamelen was.

Politie woordvoerder Moatshe Ngoepe zegt dat het meisje zich een groep bevond met andere vrouwen toen de man ze benaderde.

De vrouwen renden weg behalve het meisje, dat toen naar verluidt, werd aangevallen.

De verdachte werd later opgespoord door boze dorpelingen die ‘de zaak wilden bespreken, voordat ze hem aanvielen en in brand staken.

Politiecommissaris Lt-Gen Nneke Ledwaba heeft de gemeenschap opgeroepen om de wet te respecteren in plaats van het recht in eigen handen te nemen.

Hij waarschuwt: “Zij die nog steeds deelnemen aan dergelijke barbaarse activiteiten zullen hard worden aangepakt en zonder compromis.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »