Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Exotische danseres sleept schoonheidssalon voor het gerecht na pijnlijke laserhaarverwijderingsbehandeling die vlekken achterliet

 22 november 2019 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een exotische danseres beweert dat haar benen en bikinilijn nu volledig zijn bedekt met lelijke ‘gepigmenteerde’ vlekken na een pijnlijke laserhaarverwijderingsbehandeling die ruim US$ 5.150 kostte.

Danielle Nadeau, 28, zegt dat haar benen gezwollen waren en pijn deden na de behandeling en het voelde aan alsof ze in ‘kokende olie’ stond.

Hierna vormden zich honderden schubachtige striemen rondom haar benen die uiteindelijk eraf gingen, maar vlekken achterlieten. De Canadese zegt dat haar huid nu te vergelijken is met die van een luipaard.

Zij heeft de schoonheidssalon intussen voor het gerecht gesleept en beweert dat de sinds de behandeling minder verdient, omdat klanten niet echt meer geïnteresseerd in haar zijn, vanwege de witte ‘gepigmenteerde’ vlekken.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »