Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

16-jarig meisje zet eigen ontvoering in scène

 19 december 2019 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een 16-jarig tienermeisje uit New York heeft maandagavond haar eigen ontvoering in scène gezet omdat ze niet terug wil naar haar geboorteland Honduras.

Op CCTV-beelden is te zien hoe een auto met daarin vier mannen plotseling vlakbij het meisje en haar moeder stopte. De tiener werd vastgegrepen en in de auto geduwd, terwijl haar paniekerige moeder probeerde om de ‘ontvoering’ te voorkomen.

Om de ’ontvoering’ te onderzoeken en te zoeken naar het meisje werden honderden agenten ingezet.

Een getuige zei: “ik hoorde een meisje gillen ‘mama, mama, iemand help me, mama, mama’, terwijl ze in het voertuig wordt geduwd.

Echter verscheen het meisje dinsdag op dezelfde locatie waar ze ‘ontvoerd’ werd, terwijl enkele politieagenten bezig waren met het plaatselijk onderzoek.

Op het politiebureau gaf ze toe dat ze haar ontvoering in scène had gezet, omdat ze van familieleden had vernomen dat haar ouders van plan waren om terug te keren naar Honduras en dat wilde ze absoluut niet.

De politie is op zoek naar de vier mannen die haar zogenaamd hadden ontvoerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »