Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Man liet partner uit hondenkom eten en buiten slapen in de kou

 22 december 2019 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een man die zijn partner opdroeg om uit een hondenkom te eten gedurende een schokkende periode van ruim 30 jaar van geweld is eindelijk door de politie ingesloten.

Howard Johnson kreeg een gevangenisstraf van 3,5 jaar nadat hij partner en moeder van zijn kind decennialang psychisch en mentaal mishandelde.

De 52-jarige liet haar ook vaker buiten slapen in de kou, sloeg haar vaak bewusteloos en droeg haar op om te eten uit de kom van de hond.

De vrouw heeft vaker bij familieleden geklaagd en hadden bezorgde buren vaker de politie ingeschakeld, maar zelf heeft ze nooit aangifte gedaan.

De 44-jarige vrouw startte 27 jaar geleden een relatie met Johnson. Ze bleef met hem, omdat ze geloofde dat hij van haar hield en dat zijn gedrag normaal was.

Tijdens een vakantietrip eerder dit jaar naar Blackpool, Engeland, viel hij de vrouw weer aan en sloeg een wijnglas kapot op haar hoofd.

De vrouw vluchtte en zocht hulp bij een nabijgelegen hotel, waarna personeel de ambulance en de politie belde.

De vrouw deed uiteindelijk aangifte tegen haar partner bij de politie, waardoor de man eindelijk kon worden opgepakt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »