Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Artsen waarschuwen: gebruik tandpasta niet als smeermiddel tijdens seks

 10 januari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een aantal personen heeft de afgelopen maanden berichten gedeeld op social media over het gebruik van tandpasta als smeermiddel tijdens het masturberen of tijdens seks.

Medische deskundigen waarschuwen echter voor de gevaren die kunnen ontstaan als je tandpasta elders gebruikt dan voor je tanden.

Medisch-deskundige Shree Datta onthult hoe het product kan zorgen voor infecties of zelf chemische brandwonden als dat wordt gebruikt voor de geslachtsdelen.

Tandpasta kan ingrediënten bevatten, zoals bleekmiddelen, pepermunt of geurende oliën, die irriterend of schurend kunnen zijn.

Ze kunnen een milde chemische verbranding veroorzaken en blaarvorming op elk deel van de gevoelige huid.

Deze producten zijn speciaal ontwikkeld om oraal te gebruiken en kunnen de balans van je vaginale flora verstoren, wat kan leiden tot spruw of bacteriële vaginose.

Ze kunnen ook de gevoelige huid beschadigen in dat gebied en de vaginale muur, en de hoeveelheid plezier die je ervaart tijdens seks doen afnemen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »