Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Inbrekers besmet nadat ze in contact kwamen met verrotte menselijke resten

 6 januari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Lichaamsdelen en voorgeschreven drugs zijn achtergelaten in een voormalig gebouw waar medisch afval werd verwerkt om te rotten voor ruim een jaar.

Het medisch afvalgebouw in Longbenton, Engeland, werd verlaten, nadat de eigenaar geen financiële ondersteuning kreeg van de Nationale Ziekenhuisraad en failliet raakte.

Maar wat de autoriteiten niet wisten, is dat de man alle menselijke resten en medicatie in het gebouw had achtergelaten.

Dit kwam aan het licht, nadat twee mannen het gebouw tot twee keer waren binnendrongen om drugs te stelen en besmet raakten toen ze in contact kwamen met verrotte menselijke resten.

Nadat de bewaking de mannen had betrapt en de politie inschakelde, moesten ze eerst worden ontsmet en overgebracht worden naar het ziekenhuis.

De mannen die eerdere veroordelingen op hun naam hebben staan, moeten nu een gevangenisstraf van zes maanden uitzitten voor inbraak.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »