Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Man vergiftigt collega’s met boterhammen vol kwik

 12 januari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- De 57-jarige Duitser Klaus O. vergiftigde jarenlang zijn collega’s met zware metalen als kwik, lood en cadmium.

Dit kwam aan het licht toen beveiligingscamera’s de man betrapten toen hij verdacht poeder tussen één van de boterhammen strooide. Daarna werd een flesje van hetzelfde poeder in zijn tas aangetroffen. Na een huiszoeking bleek zijn woning vol te liggen met giftige zware metalen als cadmium, lood en kwik.

De Duitser heeft levenslang gekregen.

Veel van zijn slachtoffers hebben zware nierschade opgelopen en afgelopen week is een 26-jarige man overleden die door de vergiftigingen van Klaus O. 4 jaar in coma heeft gelegen. De politie onderzoekt nog 21 sterfgevallen sinds het jaar 2000, aangezien het aantal mensen dat binnen het bedrijf overleed opmerkelijk hoog is.

Het motief van Klaus O. is niet duidelijk, al maakte hij volgens een psycholoog wel de indruk dat hij zijn slachtoffers als een soort proefdieren voor zijn experimenten zag.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL


Meer berichten:

    Print       Email
Translate »