Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Medewerker kinderopvang schrijft boodschap op buik baby: ‘mama, ik heb geen pamper meer’

 29 januari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een medewerker van een Amerikaanse kinderopvang is ontslagen nadat zij met een markeerstift een boodschap op de buik van een kindje schreef in de hoop dat de moeder het zou lezen.

heather Chisum keek verbaasd op toen ze haar zoontje Milo onlangs afhaalde van een kinderopvang in Sanibel Island (Florida).

De 23-jarige moeder van twee trof een geschreven boodschap aan op zijn buik. ‘mama, ik heb geen pamper meer’, viel er te lezen.

De medewerker had de dag ervoor in het dagelijkse rapport van het jongetje al een opmerking gemaakt over de pampers. Dat had Heather echter niet gezien.

“Ik ben een alleenstaande moeder met een voltijdse job en twee piepjonge kinderen. Sorry dat ik het rapport niet elke dag lees. Ze hadden het mij ook gewoon in mijn gezicht kunnen zeggen in plaats van het op de buik van mijn zoontje te schrijven”, schreef ze op Facebook.\

De bewuste medewerker is intussen ontslagen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »