Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Overleden ‘bigamist’ gesleurd uit kist en mishandeld door zijn boze kinderen

 3 januari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Schokkende beelden die viraal gaan op sociale media tonen het dood lichaam van een man dat wordt gesleurd uit een kist door zijn kinderen, die beweren dat hij een bigamist was.

De beelden die geschoten zijn in China tonen een boze vrouw die de dode man in het gezicht sloeg in een lijkenhuis.

Vervolgens liet ze het lijk op de grond vallen.

Volgens lokale media, werd het lichaam van de man ook geslagen door een man die samen met de vrouw was, echter is dat niet op de beelden te zien.

Het zou gaan om twee kinderen van de man die zich verlaten voelden, nadat hij hun moeder jaren geleden verliet voor een andere vrouw.

Familieleden van de man, 72, ontkennen dit echter en zeggen dat de man 37 jaar geleden zijn vrouw had verlaten, maar hertrouwde niet. Ook verwekte hij geen andere kinderen, maar had wel een adoptiekind.

Die adoptiezoon beweert dat de kinderen juist geld eisten van hun vader en kwaad werden toen hij weigerde. Zij gingen ervan uit dat de adoptiezoon – die een bedrijf runt – rijk werd vanwege hun vader.

De politie onderzoekt de zaak.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »