Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vreemdgaande man op heterdaad betrapt door ‘Kiss Cam’ tijdens voetbalwedstrijd

 21 januari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een Ecuadoraanse man is door de mand gevallen door de beruchte ‘Kiss Cam’ tijdens een voetbalwedstrijd. Hij werd gefilmd terwijl hij zijn minnares kuste.

Afgelopen zondag speelde Barcelona SC een oefenwedstrijd tegen Delfin in het voetbalstadion in Guayaquil.

Ook van de partij was Deyvi Andrade, die de wedstrijd vol spanning bekeek vanuit de tribune. Hij liet zijn vriendin thuis, maar werd vergezeld door zijn minnares.

Jammer genoeg voor hem zoomde de beruchte ‘Kiss Cam’ op hen in terwijl hij zijn gezelschap innig kuste. Wanneer hij beseft dat hij gefilmd wordt voor het ganse stadion, trekt hij zich subtiel in, al was de ‘schade’ dan al geleden.

Het lijkt erop dat zijn vaste vriendin de beelden intussen ook heeft gezien, want op sociale media vraagt de man om vergiffenis. “Ik wil onze mooie momenten samen opnieuw beleven, schat. Het spijt me oprecht en daarom heb ik publiekelijk gereageerd op deze hetze. Kan je het me vergeven? Ik ben helemaal in de war, maar ik wil je zo graag terug”, schrijft hij onder meer.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »