Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vrouwen die walgen van insecten vallen minder op mannen met een baard

 16 januari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Terwijl vele vrouwen mannen met een baard aantrekkelijk en sexy vinden, voelen anderen zich meer aangetrokken tot netjes geschoren mannen, en studies onthullen waarom.

Een gemiddelde baard is niet de meest hygiënische plek, omdat die etensresten, lichaamsvocht, bacteriën en insecten kunnen bevatten.

Onderzoekers aan de Universiteit van Queensland, een noordelijke staat in Australië, onthullen dat vrouwen die de mannelijke baard haten, zeer waarschijnlijk een vrees hebben voor insecten en of die gewoonweg vies vinden.

Recent Brits onderzoek heeft aangetoond dat het favoriete accessoire van de mannelijke hipster heel wat bacteriën bevat.

Een recente studie in Nieuw-Mexico heeft sporen van bacteriën die doorgaans in uitwerpselen zitten in baarden ontdekt, meer dan 100 verschillende bacteriën, voornamelijk types die je doorgaans op de huid vindt.

Maar men trof ook sporen van de bacterie barnesiella aan, beestjes die ook in de darmen aanwezig zijn, maar volgens experts betekent dat niet dat deze van uitwerpselen komen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »