Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Autoriteiten Myanmar op zoek naar koppel dat seks had in tempel

 24 februari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- De autoriteiten van Myanmar zijn op zoek naar een stel dat seks zou hebben gehad in een tempel en vervolgens de beelden online plaatste.

Het gaat om een Italiaans koppel dat de beelden intussen alweer verwijderd heeft.

Het Italiaans koppel zou tijdens een bezoek aan een tempel in Bagan in Myanmar gebruik hebben gemaakt van de gelegenheid om een standje uit te proberen. Het paar filmde bovendien de avonturen en plaatste ze achteraf op het internet. Intussen is de video alweer van het internet gehaald.

Het was de afdeling archeologie van Myanmar die meteen alarm sloeg nadat surfers de beelden hadden ontdekt. Nadien deed Aung Aung Kyaw, de verantwoordelijke voor de afdeling archeologie in Bagan, melding bij het gerecht over de feiten van de twee toeristen. Zo’n avonturen kunnen een celstraf van twee jaar opleveren.

Op het account van de twee Italianen op de pornosite ‘Pornhub’ omschrijven ze zich als 23-jarigen. Hun namen staan er niet bij vermeld. Intussen zijn de beelden van het account verwijderd, maar wordt het stel wel gezocht.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 4 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »