Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Militair opent vuur op burgers in Thailand: meer dan tien doden en onbekend aantal gewonden

 8 februari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- In Thailand heeft een militair vandaag, zaterdag, met een automatisch wapen meer dan tien mensen neergeschoten.

Er zijn zeker meer dan tien, mogelijk twaalf dodelijke slachtoffers en verschillende gewonden. De dader is nog op de vlucht. Over zijn motief is niets bekend, meldt de Thaise politie.

De soldaat sloeg toe in de buurt van een winkelcentrum in de stad Korat, in het noordoosten van Thailand.

De dader postte videobeelden en foto’s op sociale media waarop te zien is hoe hij gekleed in gevechtstenue zich klaar maakt om naar Korat te vertrekken. De politie identificeerde hem als hoofdofficier Jakapanth Thomma. Volgens de politie stal hij een militair voertuig om naar het centrum van de stad te gaan.

Daar begon hij vandaag met een machinegeweer in het wilde weg op mensen te schieten. Volgens lokale media zijn er twaalf doden en een onbekend aantal gewonden. Op sociale media is te zien hoe er paniek uitbrak en hoe mensen probeerden te vluchten.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »