Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Mysterieus ‘zeebeestskelet’ aangespoeld aan de kust in Schotland

 15 februari 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Mysterie omringt het skelet van een mysterieus zeedier dat tijdens Storm Ciara het afgelopen weekend op een Schots strand aanspoelde.

Het skelet van het intrigerende zeebeest werd zondag aan de kustlijn van Aberdeenshire in Schotland gevonden.

Een foto van het wezen werd gedeeld op een Facebook-pagina met honderden suggesties over wat het zou kunnen zijn. Sommigen dachten dat het een walvis of een dolfijn was, terwijl anderen deze suggestie verwoordden door te zeggen dat de ‘hoorns’ van het schepsel het tot een dorre haai maken – waarvan bekend is dat het Britse wateren in de zomer binnendringt.

Maar zelfs mariene biologen zijn verbijsterd, waaronder professor David Lusseau van de Universiteit van Aberdeen, die zegt dat hij meer informatie nodig zou hebben.

Hij vertelde MailOnline: “Helaas kunnen we alleen van deze foto niet veel meer vertellen dan dat het een soort walvis is. We hebben foto’s van de voorkant nodig om een idee te krijgen van wat het is.”

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »