Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

106 passagiers en 11 bemanningsleden aan boord vlucht PY993 SLM

 14 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Vrijdagavond om 21.00 uur landde vanuit Amsterdam vlucht PY993 van de SLM uitgevoerd door EVELOP AIRLINES op de Johan Adolf Pengel Internationale luchthaven. Aan boord bevonden zich 106 passagiers en 11 bemanningsleden.

Blijkens bekomen informatie zat er 1 passagier aan boord die de symptomen vertoonde van COVID-19, meldt de PR van de SLM.

Deze passagier is door gezondheidsautoriteiten ( Port Health ) afgevoerd van boord en daarna per ambulance vervoerd naar het Wanica Ziekenhuis alwaar deze aan de COVID-19 test is onderworpen.

Intussen zijn voor passagiers en bemanningsleden de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen en blijven deze aan boord totdat de testresultaten bekend zijn. Dit conform het protocol van het NCCR en Port Health.

De SLM doet er alles aan om het welzijn van passagiers en bemanningsleden te waarborgen. Zodra er meer informatie beschikbaar is wordt dat bekendgemaakt.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »