Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

34 jaar voor pedofiele pastor die jonge meisjes bezwangerde

 7 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een aantal jonge meisjes, waarvan de jongste 9 jaar oud is, viel ten prooi aan Michael Oluronbi, een pastor uit de Engelse stad Birmingham, die ze verkrachtte en ze abortuspillen gaf.

Michael (60), een gekwalificeerde apotheker, is veroordeeld voor 15 gevallen van verkrachting, zeven gevallen van onfatsoenlijke mishandeling en twee gevallen van seksueel misbruik, tijdens een rechtszaak afgelopen vrijdag in Birmingham. ‘

Zijn 58-jarige echtgenote, Juliana Oluronbi, werd veroordeeld voor medeplichtigheid, nadat ze drie abortussen heeft helpen regelen.

Michaal werd deze week een gevangenisstraf van 34 jaar opgelegd en zijn vrouw 11 jaar.

Michael zegt: “alles is mijn fout. En zoals ik al zei, het was niet de bedoeling dat ik mens zou zijn. Ik ben niet geschapen om te leven in een huis of met een mens. Ik ben een dier.”

Hij beweert ook dat de het duivel was die maakte dat hij de kinderen misbruikte en lachte zelf in de rechtszaal.

Michael hield zijn slachtoffertjes voor dat het misbruik normaal was en deel uitmaakte van de religie. Het zorgde ervoor dat boze geesten ver weg blijven en zouden ze ook goed op school presteren.

Het misbruik was al ruim 20 jaar aan de gang.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »