Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Baby met coronavirus geboren in Londen

 15 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- In Londen is een baby geboren met het coronavirus.

Het gaat om het tweede bevestigde geval in de wereld.

De moeder werd enkele dagen eerder opgenomen in het ziekenhuis van North Middlesex met tekenen van een longontsteking. Het resultaat van haar test kwam er pas nadat ze bevallen was. Enkele minuten later werd ook haar kind al onderzocht. De vrees werd uiteindelijk bewaarheid.

Moeder en baby worden momenteel behandeld in twee verschillende ziekenhuizen. De vrouw is er erger aan toe dan het kind.

Dokters proberen nu te achterhalen hoe de baby besmet geraakt is. Gebeurde dat al in de baarmoeder of toch pas via contact na de geboorte? Het verplegend personeel dat met beide patiënten in aanraking kwam, moet alvast in quarantaine.

Vorige maand overkwam een pasgeboren baby in China hetzelfde lot. Ook een jongetje van achttien maanden uit Hongkong bleek besmet, nadat beide ouders positief getest hadden op covid-19. Het blijven echter zeer uitzonderlijke gevallen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »