Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Bruid vreest dat coronavirus haar huwelijk zal verpesten en zweert eeuwige vijandschap aan vrienden die niet verschijnen

 14 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een bruid heeft gedreigd met het dumpen van haar vrienden als die niet verschijnen op haar huwelijk.

De Amerikaanse vrouw zegt dat de paranoïde rond het coronavirus haar grote dag niet gaat verpesten.

“Ik stap over 37 dagen in het huwelijksbootje. Ik ben 15 maanden bezig geweest met de planning van deze dag. Ik heb duizenden dollars uitgegeven. Ik ga naar de gym om in vorm te blijven. Ik doe allerlei werk voor de familie om aan geld te komen. Honderden e-mails heb ik intussen beantwoord en bedankjes al in orde gemaakt,” schreef ze op Facebook.

Ze vervolgt: “het maakt mij niets uit wat voor reden ze zullen opgeven. Ik heb ze al duidelijk gemaakt dat als ze niet verschijnen, vanwege vrees om besmet te raken, ben ik klaar met ze. Voor mij zijn ze dan dood.”

Alhoewel sommige lezers haar frustratie begrijpen, zijn velen het niet met haar eens. Iemand schreef: “ Ik hoop dat je man je binnen een jaar dumpt voor een vriendelijker meisje. XO!”

Velen noemden haar een egocentrische klootzak.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »