Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Inbraakverdachte aangehouden, politie zoekt eigenaar lampen

 6 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- De 47-jarige Gilio K. is op 2 maart door de recherche van Regio Midden aangehouden voor inbraak. Tijdens deze inbraak heeft de verdachte verschillende goederen uit een container weggenomen.

Via sociale media zijn camerabeelden van deze inbraak gedeeld en heeft men Gilio herkend als de inbreker.

Na uitgewerkte informatie is Gilio in Coronie aangehouden. Bij de aanhouding zijn enkele lampen in het bezit van Gilio aangetroffen. Hij kan of wil niet verklaren hoe hij aan de lampen is gekomen. Deze lampen zijn in het belang van het onderzoek in beslag genomen.

Eigenaren die deze lampen via de geüploade foto’s herkennen, kunnen zich met medeneming van de nodige bewijzen, kwitanties et cetera, wenden tot de afdeling Recherche Regio Midden. Deze afdeling is ondergebracht in het gebouw van politie De Nieuwe Grond en is te bereiken op telefoonnummers 582200 en 582050.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »