Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Indonesische vrouw krijgt zweepslagen in het openbaar omdat ze seks had voor het huwelijk

 3 maart 2020 

    Print       Email

Een Indonesische vrouw schreeuwde het uit van de pijn in Banda Aceh: ze kreeg zweepslagen omdat ze seks gehad zou hebben voor het huwelijk.

Honderden mensen stonden toe te kijken voor de moskee.

Volgens de Sharia- wetgeving mogen mannen en vrouwen pas intiem worden wanneer ze getrouwd zijn. Wie zich aan die regel bezondigt, riskeert een openbare afranseling.

De vrouw moest onder gejuich van het publiek knielen op het podium, terwijl vrouwelijke politieagenten de zweepslagen uitdeelden.

Na afloop lag het slachtoffer in elkaar gekrompen te kermen van de pijn. Ze werd met ondersteuning van de agenten van het podium gehaald.

Zeven andere personen, allen mannen, die allemaal buiten hun boekje waren gegaan, kregen dezelfde straf. Ze werden onder meer gestraft voor gokken, buitenechtelijke – en homorelaties.

Aceh is de enige provincie in Indonesië waar de Sharia geldt. Het systeem werd er voor het eerst ingevoerd in 2003, als onderdeel van een vredesovereenkomst om een separatistische oorlog te beëindigen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 4 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »