Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Inschrijving RO Wandel- en Trimloop officieel geopend

 10 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- De inschrijving van de wandel- en trimloop ter gelegenheid van het vijftig jarig bestaan van het Ministerie van Regionale Ontwikkeling (RO) is officieel geopend.

Minister Edgar Dikan gaf het startsein door zich als eerste te registreren voor de loop die op 4 april wordt gehouden. Hij kreeg een T-shirt en een waterfles van de Jubileumcommissie, die naast de loop ook andere feestactiviteiten organiseert. De commissie bracht in verband met de kick-off een bezoek aan de minister op zijn werkkamer.

Jennyfer Jozefzoon – Wachter, onderdirecteur van het onder-directoraat Districtsbestuur en Decentralisatie, is voorzitter van de commissie. Geïnteresseerden kunnen zich aldus de commissievoorzitter aanmelden op haar secretariaat aan de Crommelinstraat 2. Bij de registratie moet er SRD 35,- worden betaald.

De eerste 500 inschrijvers krijgen naast een truitje ook een waterfles mee. De voorzitter heeft laten weten dat het al op de eerste dag stormloopt bij de inschrijvingen.

Dat het ministerie vijftig jaar bestaat, betekent aldus Jozefzoon – Wachter dat er vijftig jaar lang hard is gewerkt om de tot nu toe bereikte ontwikkeling tot stand te brengen in het hele land. “Dat moeten we met zijn allen vieren”, vindt de voorzitter.

Minister Dikan gaf te kennen alle moeite te zullen doen om te kunnen meelopen. Hij was vorig jaar ook al prominent van de partij bij de loop ter gelegenheid van het 49-jarig bestaan van het ministerie. Hij roept collega-ministers en zowel ambtenaren van andere ministeries als andere burgers op om mee te doen.

Het ministerie heeft op 28 januari haar 50-jarige bestaan herdacht. In dat verband zijn vier activiteiten georganiseerd. Een daarvan is de RO Wandelloop welke voor de derde keer wordt georganiseerd door het ministerie. De organisatie hoopt op meer dan 1000 lopers.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »