Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Lancering informatiebijeenkomsten COVID

 12 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) en Rotary Club Suriname geven vrijdag het startsein voor de informatiebijeenkomsten over COVID-19, meer bekend als het coronavirus.

Sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus in China heeft dat zich langzaam, maar zeker steeds meer uitgebreid buiten de grenzen van China.

Van coronavirussen kunnen mensen infecties aan de longen en luchtwegen krijgen. De WHO heeft de uitbraak van dit virus ook uitgeroepen tot pandemie. Dit betekent acute alertheid voor de hele wereld, ook voor Suriname.

Tot op heden zijn er geen besmettingen van het virus in Suriname bevestigd. Echter, de Surinaamse gezondheidsautoriteiten blijven uiterst alert op eventuele besmettingen.

Hiervoor is paraatheid over COVID-19 verhoogd door opgevoerde surveillance en screening op de havens, de Oost-Westverbinding en gezondheidsinstellingen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »