Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Man heeft 12-uur-durende erectie na het roken van cannabis

 3 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een 32-jarige man in de VS, wiens naam onbekend is, moest zich recent spoedden naar het ziekenhuis omdat hij last had van langdurige erecties, waarvan de langste tot twaalf uur duren.

Deze aandoening, die ook wel priapisme wordt genoemd, kan pijnlijk zijn en ontstaan doordat het bloed niet uit de penis kan.

Uit onderzoek dat in het wetenschappelijke Journal of Cannabis Research is gepubliceerd, vertelt de dokter over de klachten van de man. Het bleek dat hij meermaals een erectie had in de periode dat hij voor zes maanden meerdere malen per week cannabis had gerookt.

De man bleek dit probleem ook al eerder te hebben toen hij 16 a 17 jaar was. Toen duurden de erecties niet langer dan vier uur. Na die tijd was hij weer even gestopt en begon hij weer. Toen kwam de aandoening weer terug.

Doordat hij in het verleden verder geen medische klachten had, werd uiteindelijk de link gelegd tussen cannabis en de erecties.

Om te kijken wat de precieze invloed is, moet verder onderzoek gedaan worden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »