Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Opblaasbare springkussen ontploft en doodt meisje (3)

 11 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een driejarig meisje is overleden nadat het springkussen waarop ze aan het spelen was ontplofte.

De kleine Ava-May werd daardoor gelanceerd en vloog meters hoog de lucht in. Ze landde met haar gezicht in het zand en overleed later in het ziekenhuis aan de verwondingen aan haar hoofd.

De rechtszaak tegen het bedrijf achter het springkussen is nu begonnen.

De peuter was in 2018 met haar familie aan het spelen op het strand in het Engelse Norfolk. Samen met haar tante Abbie en diens beste vriendin Beth ging ze naar het springkussen. Beth hoorde al vrij snel een harde knal en zag het meisje vervolgens door de lucht vliegen.

Er is nog geprobeerd om het meisje te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Vader Nathan laat aan The Sun weten: “Mijn hart ligt in stukjes verspreid over dat strand. Ik ga er nooit meer naartoe zo lang als ik leef.”

De peuter was in 2018 met haar familie aan het spelen op het strand in het Engelse Norfolk. Samen met haar tante Abbie en diens beste vriendin Beth ging ze naar het springkussen. Beth hoorde al vrij snel een harde knal en zag het meisje vervolgens door de lucht vliegen. „Ze ging zo hoog, het was hoger dan mijn huis. Ik was niet dichtbij genoeg om haar op te vangen.”

Er is nog geprobeerd om het meisje te reanimeren, maar dat mocht niet meer baten. Vader Nathan laat aan The Sun weten: “Mijn hart ligt in stukjes verspreid over dat strand. Ik ga er nooit meer naartoe zo lang als ik leef.”
Het is nog onduidelijk hoe het ding kon ontploffen.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »