Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

President Bouterse brengt bezoek aan Pokigron

 10 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- President Desiré Bouterse is met veel gezang van de VOS – en VOJ-scholieren en een koor warm onthaald door de bewoners van Pokigron.

De regeringsleider arriveerde op 9 maart in het gebied. Het staatshoofd zal de komende dagen verschillende dorpen aandoen. Hij uitte zijn dankbaarheid voor het warm onthaal vooral en het zang gedeelte van de jongeren.

De president haalde markante verworvenheden aan die recent zijn gerealiseerd. Een van ze is huldiging van de vrouwen van het gebied door volksvertegenwoordiger Silvana Afonsoewa in verband met de Internationale Dag van de Vrouw. “Als we kijken naar toen en nu is de ontwikkeling zichtbaar en er is meer opkomst.”

Volksvertegenwoordiger Afonsoewa heeft de president naar wat veranderingen gevraagd voor onderwijs en de watervoorziening in het gebied. “Ook zij is ingegaan op de verworvenheden die behaald zijn in de gemeenschap van Pokigron. Zij heeft vervolgens drie rolstoelen overhandigd aan behoeftigen en een computer compleet met printer.

Minister Andre Misiekaba heeft tijdens zijn toespraak aangekondigd dat er een wijkkantoor te Pokigron zal worden opgezet. Dit brengt met zich mee dat de bewoners niet meer naar de stad hoeven af te reizen, maar dat zaken aangaande sociale zaken in het dorp gedaan kunnen worden.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »