Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Straatnaamborden in Kabalebo vernieuwd

 12 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- In het weekend zijn de straatnaamborden in Apoera en omgeving vernieuwd.

Daarnaast zijn er enkele nieuwe wegen in de dorpen Apoera, Section en Washabo benoemd. Het plaatsen van de straatnaamborden vindt plaats in verband met de komende verkiezingen op 25 mei 2020.

Zondag heeft de afdeling straatnamen van het ministerie van Binnenlandse zaken met man en macht gewerkt aan het vervangen van de straatnaamborden. De oude borden inclusief palen zijn compleet vervangen conform de standaarden van het ministerie.

Verder zijn ook een aantal nieuwe wegen in de dorpen Apoera, Section en Washabo benoemd. Apoera telt 8 nieuwe wegen, terwijl Section en Washabo respectievelijk 2 om 6 nieuwe wegen bij hebben gehad. Vele van deze wegen zijn vernoemd naar personen die van grote betekenis voor de respectieve dorpen zijn geweest.

In het kader van de komende verkiezingen op 25 mei 2020 worden landelijk straatnaamborden vervangen. Dit wordt gedaan om het werk voor de colporteurs te vergemakkelijken. Deze zullen in de maand mei de oproepingskaarten distribueren aan de kiezers. Op de oproepingskaart wordt ook het adres van de kiezer vermeld.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »