Loading...
Navigatie:  Home  >  Opmerkelijk & Lifestyle  >  Bericht

Vrouw krijgt minstens 11 orgasmes per dag

 11 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een Britse vrouw krijgt bij de minste aanraking of gedachte een orgasme. Dat is behoorlijk vermoeiend.

“Het klinkt leuk, maar het is eigenlijk heel vervelend en uitputtend”, klinkt het. Lorna Harrison lijdt aan Persistent Genital Arousal Disorder (PGAD), een aandoening waarbij vrouwen zonder aanleiding opgewonden raken en/of klaarkomen. Die werd in 2019 getriggerd toen ze over een verkeersdrempel reed.

“Ik kreeg daar beneden plotseling een bonzend gevoel. Ik mag van geluk spreken dat ik niet botste, want ik verloor de controle over mijn lichaam. Ik reed onmiddellijk weer naar huis”, vertelt ze aan The Sun.

De 51-jarige vrouw uit Doncaster, een stad in het Engelse bestuurlijke graafschap South Yorkshire, heeft nu dagelijks voortdurend orgasmes, tot wel elf keer per dag. Hoewel de aandoening niet per se iets te maken moet hebben met seksuele gevoelens, kan gewoon nog maar even denken aan haar vriend al tot een orgasme leiden.

Het gevoel van opwinding is vaak pijnlijk en vervelend. Een orgasme biedt verlichting, maar die is vaak van tijdelijke aard en niet voldoende. Het is bekend dat twee vrouwen al zelfmoord pleegden omwille van de aandoening.

De gynaecoloog van Lorna schreef haar een behandeling tegen epilepsie voor, maar tevergeefs. “Ik kreeg het gevoel eens in de winkel. Ik moest me vasthouden aan de rekken om mezelf tegen te houden. Mensen keken me vreemd aan. Een andere keer noemde een vriendin de naam van mijn vriend. Ik raakte in paniek, begon een orgasme te krijgen en rende een winkel binnen”, herinnert ze zich.

Haar aandoening heeft ook een impact op haar seksleven, al kan ze nog wel genieten van seks. “Mijn vriend vond het in het begin grappig, maar als we passioneel beginnen te zoenen, is het meteen prijs bij mij. Dan telt hij af van drie en zegt: ‘Daar gaat ze!’.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »