Loading...
Navigatie:  Home  >  Gezondheid & Voeding  >  Bericht

Vrouw leek vanwege zeldzame aandoening altijd dronken zonder alcohol te drinken

 11 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een 26-jarige vrouw uit Utah, VS, werd dronken zonder maar een druppel alcohol te drinken.

De moeder van Alyssa Kelsch zegt dat haar dochter al enkele jaren hiermee kampt. Op een gegeven moment had ze last van geheugenverlies, depressie en agressiviteit. “Alyssa was altijd dronken, maar omdat ik wist dat ze geen alcohol drinkt, had ik sterk het vermoeden dat er iets anders speelde.”

De moeder spoorde haar aan om zich te laten onderzoeken.

Uit onderzoek bleek dat ze last had van een auto-brewery syndrome. Dit syndroom houdt in dat je een in principe een brouwerij in je lichaam hebt. Wat bleek namelijk, de vrouw zette koolhydraten om in alcohol, net als een brouwerij.

Een andere naam voor de aandoening is darmfermentatie. Deze aandoening komt weinig voor.

De vrouw was overigens kerngezond voordat zij de klachten kreeg en nam ook geen medicijnen. Na het stellen van diagnose heeft ze anti-schimmelmedicijn gekregen en mocht ze wekenlang geen koolhydraten eten. Dit heeft geholpen, zij is nu van de klachten af.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
Translate »