Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Werkloze’ strippers leveren eten aan huis in de VS

 25 maart 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Amerikaanse strippers hebben zich noodgedwongen omgeschoold tot schaars geklede maaltijdbezorgers

Nu heel wat landen beslist hebben om tijdelijk niet-essentiële winkels en diensten te sluiten, moeten ondernemers creatief zijn om hun zaak overeind te houden. Maar Shon Boulden uit de Amerikaanse stad Portland heeft de omschakeling alvast gemaakt.

Hij was uitbater van de ‘Lucky Devil Lounge’, een stripclub mét keuken. Dezer dagen heeft hij zijn zaak echter omgetoverd tot ‘Boober Eats’, een woordspeling op het immens populaire ‘Uber Eats’.

Het concept is relatief eenvoudig: twee dames in pikante outfit komen hamburgers, frieten en bier aan huis leveren. “Het begon als een grap. We moesten normaal maandag sluiten. Ik zei nog half lachend dat we topless dames aan huis zouden leveren en we het ‘Boober’ zouden noemen. Maar plots kwam er heel veel feedback. Mensen vroegen of hun favoriete danseressen niet zouden willen langskomen”, aldus de man.

Na enig overleg met het personeel, werd de grap ook werkelijkheid. Al werd er wel het leveren van maaltijden aan toegevoegd. “Als de club zou sluiten, zou ik geen recht hebben op een of andere uitkering. Het werd plotseling wel allemaal heel ‘echt’. We zijn zelfstandige danseressen en we leven van de fooien die we krijgen”, aldus Olivia. “De prijzen van het eten blijven ongewijzigd, maar we vragen nu wel 30 dollar voor de dienst die we leveren. Dat geld wordt verdeeld onder de twee dames en de chauffeur van dienst”, klinkt het verder nog.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 5 dagen ago on 4 augustus 2020
  • By:
  • Last Modified: augustus 4, 2020 @ 8:12 pm
  • Filed Under: Nieuws
Translate »