Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

13-jarige jongen op balkon doodgeschoten door politie in Kenya

 30 april 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een 13-jarige jongen die op het balkon van zijn appartement zat, terwijl agenten surveilleerden tijdens de avondklok, werd dodelijk geraakt door een kogel uit een politiewapen.

Yassin Hussein Moyo keek met zijn moeder, broertje en zus vanaf het balkon naar de agenten toen hij geraakt werd in zijn buik in Nairobi, Kenya.

Het driejarig broertje van de tiener vraagt volgens zijn moeder nu steeds als hij ook zal worden neergeschoten door de politie.

De vader van Yassin was thuis bij een vriend in de buurt toen hij schoten hoorde. Enkele minuten daarna werd hij gebeld door zijn dochter met het tragisch nieuws.

Ze zei: “Ze hebben op Yassin geschoten. We waren op balkon. De politie hield een flitslicht op ons gericht en begon te schieten.”

De politiecommissaris belooft dat in incident onderzocht zal worden, terwijl de president van het land zijn verontschuldiging heeft aangeboden aan de familie.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »