Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Gehuwd koppel met 27-jaar leeftijdsverschil gerapporteerd om ‘babygezicht’ echtgenote

 3 mei 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- De politie werd deze week ingeschakeld voor een gehuwd koppel met een leeftijdsverschil van 27 jaar.

Tori, 22, en haar echtgenoot Eddie Smith, 49, zegt dat ze helemaal in shock was toen politieagenten ze sommeerden om te stoppen in Baltimore, VS, omdat die ze enkele vragen wilden stellen.

Het koppel krijgt vaker reacties vanuit het publiek, maar een collega van Eddie ging een stap verder toen hij ze in het openbaar zag. De college dacht dat Eddie een tienermeisje had ontvoerd en schakelde de politie in.

“Ik zat in de auto naast Eddie en twee politieagenten sommeerden Eddie om het voertuig te stoppen. Wij stapten uit het voertuig en een van de agenten vroeg aan mij als alles in orde was. Ik reageerde verbaasd en zei ‘ja’. ‘Wat is er aan de hand’, vroeg ik aan de agenten, waarop geantwoord werd dat iemand zou hebben doorgespeeld dat ik slachtoffer was van een ontvoering. Ik was geschokt en zei dat ik zijn echtgenote was.”

Tori zegt dat ze haar ID-kaart moest tonen, waaruit bleek dat ze geen tiener was. “Het is vaker voorgekomen dat mensen mij veel jonger schatten, maar dit was absurd.”

Nadat ze zich had geïdentificeerd, begonnen beide agenten te lachen en boden daarna hun verontschuldiging aan.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »