Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Verpleegster steelt kredietkaart ‘stervende coronaviruspatiënt’

 12 mei 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een verpleegster heeft niet alleen de kredietkaart van een ‘stervende coronapatiënt’ gestolen, maar die ook gebruikt terwijl de seniorenburger doodziek in het ziekenhuis lag.

Danielle Conti, 43, van de Staten Island University Hospital North in New York, VS, wordt verdacht van diefstal van de kaart van de 70-jarige Anthony Catapano.

De vrouw zou de kaart minimaal twee keer hebben gebruikt voor het betalen van brandstof en het aanschaffen van levensmiddelen in een supermarkt voor een totaalbedrag van US$ 60.

De dochter kwam erachter dat de kaart van haar vader werd gebruikt, terwijl hij in het ziekenhuis lag. Ze schakelde de politie in, omdat ze het vermoeden had dat de kaart was gestolen door iemand van het ziekenhuis daar niemand haar vader mocht bezoeken.

De man stierf acht dagen daarna.

De vrouw is aangeklaagd voor diefstal en is op non-actief. Ze riskeert een gevangenis.

Afhankelijk van het politieonderzoek en het intern onderzoek van het ziekenhuis zal worden bepaald als ze met ontslag gaat.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »