Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

‘Dr. Frankenstein’, valse plastische chirurg, mogelijk vermoord

 16 juni 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een valse plastische chirurg met de bijnaam ‘Dr Frankenstein’ die haar vrouwelijke patiënten manipuleerde, is mogelijk vermoord, beweert haar advocaat.

Alyona Verdy, 36, uit Rusland deed zich voor alsof zij een plastische chirurg was, gespecialiseerd in borstoperaties. Zij voerde talrijke operaties uit, waaronder het steken van implantaten.

Verdy riskeerde een gevangenisstraf van zes jaar voor het veroorzaken van ernstige letsels bij het plaatsen van borstimplantaten en liposuctie in een Russische kliniek.

Verdy stierf deze week na twee weken te hebben gelegen in een coma die getriggerd werd door insuline injectie.
De vrouw was onder huisarrest en wachtte haar rechtszaak af.

Haar advocaat Andrey Taran zegt dat de omstandigheden rond haar dood nog onduidelijk zijn en is het mogelijk dat ze is vermoord.

Vrouw ze stierf zou ze aan haar advocaat hebben gezegd dat aan haar was beloofd dat de rechtszaak tegen haar zou worden ingetrokken als ze een bedrag van ruim US$ 36.000 zou betalen, echter had ze het bedrag niet.

Nu ze dood is, zullen haar slachtoffers waarschijnlijk niet worden gecompenseerd.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »