Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Meisje (12) gedwongen om te trouwen met 45-jarige man

 15 juli 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een 12-jarig meisje werd door haar adoptiemoeder verplicht om te trouwen met een 33 jaar oudere man.

De biologische ouders werden pas achteraf op de hoogte gebracht en zijn woedend. Het huwelijk vond vier weken geleden plaats in Banyuwangi, een dorp in Java (Indonesië).

De adoptiemoeder van het meisje dwong haar daartoe omdat de man haar schoolgeld en dokterskosten altijd had betaald. De adoptiemoeder, die tevens haar tante is, vond het huwelijk een billijke regeling om de man ‘terug te betalen’. Het meisje is tevens de vierde vrouw van de man.

De biologische ouders van het meisje zijn niet te spreken over de uithuwelijking. Ze dienden een klacht in bij de politie. “De biologische ouders hebben het huwelijk niet aanvaard. Het werd voltrokken zonder hun toestemming”, vertelt een bron binnen de familie in Daily Mirror.

De familie van het meisje wil dat de man aangeklaagd wordt voor het schenden van de huwelijkswetgeving en mogelijke verkrachting van het slachtoffer. De politie onderzoekt de zaak.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 5 dagen ago on 7 augustus 2020
  • By:
  • Last Modified: augustus 7, 2020 @ 9:53 pm
  • Filed Under: Nieuws
Translate »