Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Patiënt op ICU had urenlange erectie als gevolg van Covid-19

 3 juli 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een coronapatiënt heeft vier uur lang een pijnlijke erectie gehad op de Intensive Care Unit (ICU) in een Frans ziekenhuis.

Het geval van de 62-jarige man werd door artsen beschreven in een ’case study’ en gepubliceerd in The American Journal of Emergency Medicine. Ze hopen dat collega’s elders vergelijkbare gevallen hebben meegemaakt.

Bloedstolsels komen bij veel coronapatiënten voor; vooral in de longen. Een erectie als gevolg van het virus is echter nog niet eerder beschreven.

De man, die verpleegd werd in het ziekenhuis in Le Chesnay, had in eerste instantie klachten, zoals koorts en ademhalingsproblemen. Zijn situatie verslechterde en moest hij worden opgenomen op de ICU. Toen pas ontdekten de artsen een ’eerder onopgemerkte priapisme, het hebben van een zeer langdurige erectie van de penis, ook wanneer de
persoon niet seksueel opgewonden is.

De artsen plaatsen ijs om de penis, maar zonder resultaat. Daarbij werden zichtbare bloedstolsels gevormd die de artsen met een ingreep hebben kunnen verwijderen.

De patiënt mocht na veertien dagen van de beademing af. Hij heeft geen last meer gehad van nieuwe bloedstolsels.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 7 dagen ago on 9 augustus 2020
  • By:
  • Last Modified: augustus 9, 2020 @ 12:09 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »