Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vrouw, 32, sterft na val van achtbaan in themapark Frankrijk

 5 juli 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- In het Noord-Franse pretpark Parc Saint Paul is zaterdagmiddag een 32-jarige vrouw uit een achtbaan gevallen.

Ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. Het ongeluk vond plaats bij de rollercoaster Formule 1 van de onbekende Russische bouwer PAX Company.

Formule 1 is 15 meter hoog en 380 meter lang. Karretjes – in de vorm van racewagens – bestaat uit twee rijen van elk twee zitplaatsen. De achtbaan opende in 2005. In 2009 vond er ook al een dodelijk ongeval plaats toen een 35-jarige vrouw uit dezelfde attractie viel.

Ook in 2005 ging het al enkele keren fout. In juli van dat jaar raakten elf bezoekers gewond, in augustus vielen er vier gewonden. Toen raakte een karretje een metalen paal. Toch mocht de achtbaan tot op de dag van vandaag open blijven.

De Franse autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het dramatische incident. Het management van Parc Saint Paul wil naar eigen zeggen “medeleven betuigen aan de nabestaanden van het slachtoffer”. “Ons hele team staat tot hun beschikking om hen te steunen”, zo luidt de verklaring.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 7 dagen ago on 9 augustus 2020
  • By:
  • Last Modified: augustus 9, 2020 @ 12:09 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »