Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Vrouw gebruikt haar menstruatiebloed als gezichtsmasker

 30 juli 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Gabrielle Schlegel uit Canada was bang om op 13-jarige leeftijd aan haar moeder te vertellen dat ze ongesteld was geworden.

Tegen de tijd dat ze seksueel actief werd in haar tienerjaren, werd haar maandelijkse menstruatie iets waar ze altijd tegenop zag.

Alles veranderde; echter in oktober 2014 toen Gabrielle spiritualiteit en yoga ontdekte en nadat ze een vrouw op Instagram zag die haar menstruatiebloed gebruikte om te schilderen.

Gabrielle, ondertussen ook kunstenaar van beroep, verzamelt haar menstruatiebloed in een cupje en gebruikt dit als reinigend gezichtsmasker. Het helpt volgens haar om puistjes te voorkomen en laat haar huid er stralend uitzien.

Ze vreest dus niet langer voor haar maandelijkse bloedingen en kijkt ze ernaar uit om de kans te krijgen om zich over te geven aan haar verzorging en het vieren van een vrouw te zijn.

Gabrielle is begonnen met het delen van haar foto’s op sociale media in een poging het stigma van de maandelijkse cyclus te doorbreken.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 maanden ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »