Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Wanhopige moeder gooit kind, 3, uit brandende gebouw, en gaat terug om dochter te redden

 10 juli 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een ex-Amerikaanse voetbalspeler alsook ex-marinier heeft op spectaculaire wijze een kleuter gevangen toen die door zijn moeder uit een brandend gebouw werd gegooid.

De 28-jarige Philip Blanks hoorde vorige week vrijdag rumoer buiten zijn appartement in het Amerikaanse Arizona en ging naar buiten om te kijken wat er aan de hand was.

Enkele momenten nadat hij zag hoe het naburig appartementsgebouw in lichterlaaie stond, werd er een kleuter uit het raam van het brandende appartement gegooid. Dankzij Blanks’ atletische reflexen ving hij het kind als bij wonder op. “Het was gewoon een instinct”, klinkt het. “Ik zag dat de andere man bij me hem niet zou vangen, dus ik kwam tussen.”

De kleuter, Jamison, werd uit het raam gegooid als laatste reddingsactie van zijn moeder, Rachel Long, die helaas het leven liet bij de brand toen ze haar dochter probeerde te redden.

“Zij is de echte heldin van het verhaal omdat ze de ultieme opoffering maakte om haar kinderen te redden”, zegt redder in nood Blanks. Kleuter Jamison en zus maken het intussen goed.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 7 dagen ago on 9 augustus 2020
  • By:
  • Last Modified: augustus 9, 2020 @ 12:09 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »