Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Indonesisch meisje komt uur na haar dood opnieuw tot leven en overlijdt een uur daarna weer

 25 augustus 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- De artsen van het Probolinggo ziekenhuis in oost Java, Indonesië, hadden de 12-jarige Siti Masfufah Wardah op 18 augustus al dood verklaard toen zij een uur daarna opnieuw tot leven kwam, terwijl haar ouders bezin waren haar lichaam te balsemen voor de begrafenis.

Het meisje werd volgens de ouders plotseling warm, deed haar ogen open en had ze een lichte polsslag. De artsen werden met geïnformeerd en die gingen met spoed naar de woning.

De dokters dachten dat ze met een mirakel te maken hadden, maar moesten het meisje een tweede keer voor dood verklaren een uur later.

volgens de artsen leed het meisje waarschijnlijk aan het Lazarus Syndroom leed. Dat syndroom werd naar het Bijbelverhaal genoemd waar Jezus Lazarus opnieuw tot leven brengt. Het betekent dat iemand die dood verklaard wordt, plots weer tot leven komt doordat de bloedsomloop toch weer op gang komt na een mislukte reanimatie.

In de hele wereld zijn slecht 38 gevallen van het Lazarus Syndroom gekend.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »