Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Man pleegt zelfmoord om liedje dat bleef hangen in zijn hoofd

 5 augustus 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Een 55-jarige man uit Wales heeft zelfmoord gepleegd, omdat hij niet af kon komen van een deuntje in zijn hoofd.

De man was depressief en had maandenlang slapeloze nachten.

Oorwurmen heten ze, liedjes die ongewild in je hoofd opduiken en daar blijven plakken. Ze kunnen uren, zelfs dagen rondzingen in je brein. Negen op de tien mensen wordt regelmatig geplaagd door binnendringende deuntjes. Een kleine groep heeft daar zo veel last van dat hun concentratie vermindert. Dan lijkt sprake van een heuse aandoening en artsen hebben daar zelfs een naam voor bedacht: het stuck song syndrome, het vastgeklonken-liedjes-syndroom.

Het werd de 55-jarige Anthony Wayne Walters allemaal teveel en schreef hij in een brief aan een vriend dat hij zijn leven zou beëindigen. “Ik kan nier meer. Ik kan niet slapen en ben al maanden depressief,” schreef hij.

Zijn levenloos lichaam werd ongeveer een uur daarna gelokaliseerd. Zoals hij zelf aangaf zou hij van een brug springen en had de locatie doorgegeven aan de kennis.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 3 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »