Loading...
Navigatie:  Home  >  Nieuws  >  Bericht

Na twee jaar valt vermist Legostukje plotseling uit neus 7-jarige jongen

 18 augustus 2020 

    Print       Email

GFC NIEUWS- Sameer Anwar, uit Dunedin in het zuiden van Nieuw-Zeeland, had een stukje Lego in 2018 in zijn neus gestopt en kon het niet meer terugvinden.

De jongen vertelde het aan zijn ouders, die met Sameer naar de huisarts gingen. Ook die kon het verloren voorwerp niet lokaliseren. De dokter ging ervan uit dat ofwel het verhaal van de jongen niet klopte, ofwel het stukje speelgoed via de spijsverteringskanalen het lichaam van het kind zou verlaten.

Omdat Sameer nooit klaagde over pijn, was het voorval al snel vergeten, tot vorige week. Een bord met roze cupcakes deed de jongen diep snuiven om de heerlijke geur waar te nemen. Toen had hij plots wél pijn aan zijn neus. Zijn moeder dacht dat hij kruimels had opgesnoven en liet hem flink snuiten.

Groot was de verbazing dat er geen kruimels in de zakdoek te bespeuren vielen, maar wel het sinds twee jaar vermiste zwarte Legoblokje. Weliswaar niet meer helemaal in de originele staat.

Zie ook een ander interessant bericht door op de volgende link te klikken>>> DIKKE MENSEN IN SURINAME WORDEN MAGER MET NIEUW AFSLANKMIDDEL

    Print       Email
  • Published: 2 weken ago on 3 september 2020
  • By:
  • Last Modified: september 3, 2020 @ 12:42 am
  • Filed Under: Nieuws
Translate »